Home Chapter Agenda Pics, Movies & News HOG LoH Info Guestbook

Welcome to Maasland Chapter Belgium. Clubhouse: "BLOCK49" Open: every Friday 18h to ... Who: each Member, each Harley rider and sympathizers are WELCOME!! Where: HD-Fraussen Bosdel 49, 3600 Genk

 

           

  

  Wat is Ladies of Harley ?

Ladies of Harley (LOH) is een groep van vrouwelijke Harley Davidson rijders die de activiteiten en de avonturen van de HOG promoten. Ze maken deel uit van een plaatselijk Chapter. De leden van de LOH organiseren hun eigen meetings en de activiteitenkunnenzowel voor mannen en vrouwen zijn.

 Wie zijn de Ladies of Harley ?

LOH-leden zijn dames die actief willen deelnemen aan activiteiten van de HOG. De leden zijn dames die ofwel zelf met de motor rijden ofwel passagier zijn zolang ze maar actief zijn bij de promotie van de LOH.

 Waarom Ladies of Harley ?

Het voornaamste doel is de promotie van het Harley Davidson wereldje. Sportactiviteiten zoals voetbal, rugby, bergbeklimmen, enz. worden dikwijls (en te veel) gedomineerd door het mannenwereldje. Daar de HOG gebaseerd is op familie-fun werden de LOH in het leven geroepen teneinde hier verandering in te brengen.

Hoe lid worden ?

Contacteer onze Secretary of Director. Eerst en vooral moet je lid zijn van de HOG. Gelieve je HOG-nummer mee te delen in alle correspondentie.

Wat zijn LOH events of ritten ?

Dit zijn activiteiten georganiseerddoor en voorde LOH. Deze activiteiten zijn gepland voor en door de dames en worden door hen geleid. Mannen zijn op deze activiteiten welkom als ze willen.

 

               

 

Copyright Maasland Chapter Belgium