Home Chapter Agenda Pics, Movies & News HOG LoH Info

Welcome to Maasland Chapter Belgium. Clubhouse: "BLOCK49" Open: every Friday 19h00 to 24h00. Who: each Member, each Harley rider and sympathizers are WELCOME!! Where: HD-Fraussen Bosdel 49, 3600 Genk

 

Maasland Chapter

KRANT  2019

 

Het belang van Maasland

Maandag 24 juni 2019

-          Zaterdag 21 juni hebben de roadcaptains weer gezorgd dat de mensen van het Weyerke een fantastische dag hadden, en zelf hebben ze er zeker ook van genoten. Een dikke proficiat!!!

-          Nog op zaterdag hebben een aantal mensen deelgenomen aan een ritje in Dilsen-Stokkem bij de Buckridders en ook dit was een geslaagde rit.

-          Zondag 23 juni was er een ride out onder begeleiding van sheriff Jos G en Jos Vsw en zijn team. Na een kort woordje van Guy met een warme oproep om hulp voor vrijdag en zaterdag, volgde een korte uitleg van de roadcaptains. Daarna vertrok de rit richting Alden Biesen, wijnkasteel, De motte en vele ander prachtige kastelen en niet te vergeten de vele mooie Vierkants hoeven die het Haspengouw rijk is. Na een tweede deugddoende drankstop ging de rit terug richting Genk voor een drankje en wat napraten. Kortom weer een geslaagde dag. 

Bij deze nog een warme oproep voor helpers voor de ronde van Limburg zodat dit ook een geslaagd evenement kan worden.

Vele handen maken licht werk.

 

Tot een volgende update

 

Maasland Chapter

KRANT 1 van 2018

 

KRANT 2 van 2018

 

 

Maasland Chapter Krant 2017, nr.1

 
Maasland Chapter Krant 2017, nr.2
 
 
Maasland Chapter Krant 2017, nr.3
 
 
 

 

Copyright Maasland Chapter Belgium